BLACK WEEK - Fra den Mandag d.20. November- Mandag d.27. November begge dage incl. kan du regne med 15 % på din bestilling.
Rabatten tilføres automatisk i checkud

Velkommen til verdens største glansbilledeshop

Der er lige nu 11012 unikke glansbilleder til salg og 28174 totalt

Se nyeste glansbilleder

Kære kunder

Forhåbentlig har i fortsat glæde af at kigge i min webshop, og tak til de kunder som stadig kan finde penge til at købe glansbilleder for i denne udfordrende tid.

 Nogle står der ikke salgspris ved, for det er kun meningen, at de skal byttes for noget tilsvarende, hvis det ikke er muligt, kan man tage kontakt og give et bud.

Uanset hvor meget du køber er portoen altid den samme, og følger de takster som Post Nord og Dao har. Hvis du er udenlandsk kunde og betaler med Paypal, bliver dit brev sendt rekommanderet. Hvis du betaler med Paypal til : frk.nissens.glansbilleder@gmail.com og bruger betalingen : " til familie og venner " vil jeg returnere for meget betalt porto, men bestillingen kan så heller ikke spores.

Jeg lægger i perioder nye og gamle ark og glansbilleder i shoppen, så jeg håber at I har lyst til at kigge ind en gang i mellem. Handelsbetingelserne og fremgangsmåden er som altid, og det er stadig ikke tilladt at bruge billeder fra shoppen til offentliggørelse, men det er OK at linke til produktsiden billedet vises på.

De bedste hilsner.
Tove Nissen

Til alle kunder.
I fremtiden vil et køb på 4.000,- danske kr. eller derover automatisk udløse en rabat på 10 % af købet, dog ikke porto - gavekort og bøger.
****
Du har nu mulighed for at købe dette smukke og sjældne helark fra M.P.
 i shoppen.


Frk. Nissens Glansbilleder er nede indtil ca. den 4 september grundet boligflytning