Der vil være længere leveringstid på ordrer, grundet infektion og hospitalsophold.

Velkommen til verdens største glansbilledeshop

Der er lige nu 8719 unikke glansbilleder til salg og 26138 totalt

Se nyeste glansbilleder

Kære kunder

Nu har shoppen vidst været lukket længe nok, og grundene har været mange, som jeg ikke vil trætte jer med. Så jeg håber at I nu vil have glæde af den nye forbedrede webshop og at kigge på gamle samt nye glansbilleder hen over julen. 

Der er kommet mange nye ark, ikke så meget enkelte glansbilleder, men der vil stadig blive lagt nye ind i December og fremad, så kig ind af og til. Nogle står der ikke salgspris ved, for det er kun meningen, at de skal byttes for noget tilsvarende, hvis det ikke er muligt, kan man tage kontakt og give et bud.

Jeg håber i kan se og mærke gode forandringer i shoppen, dog er shoppen kun dansk og engelsk sproget, men ser frem til at tilføje flere sprog. Handelsbetingelserne og fremgangsmåden er som før, og det er stadig ikke tilladt at bruge billeder fra shoppen til offentliggørelse, men det er OK at linke til produktsiden billedet vises på.

Alle ønskes en glædelig jul og et godt nytår.
Tove Nissen

Det er i dag en glæde at kunne starte det nye år, med at åbne shoppen igen. I sidste halvdel af December blev jeg opereret for kræft ; men er nu næsten tilbage til mit normale liv, takket være de dygtige fagfolk, familie og venner. Mit ønske er at vi alle får et godt og sundt 2022.


Frk. Nissens Glansbilleder er nede indtil ca. den 4 september grundet boligflytning